23948sdkhjf

GTS’erne har udsigt til flere midler

Landets Godkendte Teknologiske Serviceinstitutter (GTS) har flere midler i sigte. Institutterne, der årligt assisterer 18.000 virksomheder, loves flere penge af videnskabsminister Helge Sander (V).
Hvis det står til videnskabsminister Helge Sander, har GTS’erne udsigt til at få del i en større pose penge, når regeringens valgløfter om ekstra milliarder til forskning skal udmøntes.

GTS’ernes opgave er at hjælpe private og offentlige virksomheder med at skabe teknologisk innovation. Via institutternes kontakt med 18.000 danske virksomheder, er GTS’erne således med til at lægge grundstenene til fremtidens vækst.

Alligevel har de ni GTS’er i de senere år oplevet et fald i de offentlige investeringer, og dermed er vilkårene for den langsigtede og progressive innovation blevet ringere, skriver Dagbladet Børsen.

- Det er for tidligt at sige noget konkret, når vi endnu ikke er gået i gang med at forhandle om, hvordan pengene skal fordeles, men jeg tør godt sige, at jeg betragter det som en selvfølge, at GTS’erne vil komme til at mærke vores satsning på området, siger Helge Sander til Dagbladet Børsen.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078