23948sdkhjf

Overskud hos System B8

System B8 Møbler A/S, der har base i Bjerringbro, har efter flere år med røde tal på bundlinien fået vendt den negative udvikling. Det seneste regnskab viser et overskud.
Kontormøbelproducenten System B8 Møbler A/S i Bjerringbro har fået vendt den negative udvikling efter en vellykket turnaround.

Omsætningen er øget med 15 procent i 2004 i forhold til 2003, således den nåede op på 138 millioner kroner. Årsagen skal findes i en salgsmæssigt fremgang i både Danmark og Norge. Resultatet før og efter skat blev 1,1 millioner kroner, hvilket skal holdes op imod et underskud på 9,2 millioner kroner i 2003, fremgår det af Dagbladet Børsen.

- Vi ser nu resultaterne af den hestekur, som er gennemført siden 2002. Det er en kombination af intern effektivisering og flere ressourcer til afsætningssiden. Dertil kommer en øget satsning på nyudvikling og design, siger adm. direktør Christian Vindstrup, System B8 Møbler, til Dagbladet Børsen.

Virksomhedens administrerende direktør forventer en vækst i omsætningen på 10 procent i indeværende år, samt et lidt større overskud end i 2004.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.1