23948sdkhjf

SIS International a/s igangsætter en tilpasning af koncernen

I en fondsbørsmeddelelse d. 9. februar beretter formanden for SIS International a/s bestyrelse om de ændringer, som koncernen igangsætter for at skabe en lønsom virksomhed.
Bestyrelsen for SIS international a/s har besluttet at igangsætte en række ændringer i koncernen med det formål at genskabe en lønsom virksomhed.

På baggrund af de seneste års skuffende resultater har bestyrelsen fundet det rigtigt nu at gennemføre en mere omfattende restrukturering.

Som led heri afvikles koncernfunktionen. Koncernchef Niels Mogensen fratræder. Og ledelsen overdrages til divisionschefen for Undervisningsdivisionen Søren K. Grønbæk.

Søren K. Grønbæk vil som en af sine første opgaver færdiggøre en plan for restruktureringen og styrkelse af den fremtidige udvikling af virksomheden. Planen vil blive behandlet på bestyrelsesmødet den 23. februar 2005.

I årsregnskabsmeddelelse af 22. september 2004 var der forventet et underskud før skat og minoritetsandele på 0-5 mio. kr.

På baggrund af de foreløbige tal for første halvår af regnskabsåret samt skøn for resten af året estimeres et underskud før skat og minoritetsandele i niveau 15 – 20 mio. kr. Hertil kommer foreløbige estimater over konsekvenserne af de korrigerende tiltag foreløbig skønnes i niveau 25 – 30 mio. kr.. I alt samlet et underskud for året i niveau 40 – 50 mio. kr.

Ved fremlæggelsen af halvårsregnskabet den 23. februar 2005 vil ovenstående blive uddybet.

Kontaktperson : Bestyrelsesformand Ole Almegaard Ohlsen telefon : 39 65 39 20

Med venlig hilsen
SIS international a/s
Ole Almegaard Ohlsen
Formand for bestyrelsen

Kilde: Fondsbørsmeddelelse d. 9. februar 2005

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125