23948sdkhjf

Firmaet bag kæden Madrassnedkeren er gået konkurs

Den skumproducerende virksomhed K. Balling-Engelsen A/S er tager under konkursbehandling efter, at virksomhed selv indgav konkursbegæring ved udgangen af august.

K. Balling-Engelsen leverer skum til madrasser og øvrige møbler, samt teknisk skum til eksempelvis lyd- og termisk isolering. 

Årsagen til konkursen er, at virksomheden ikke kunne udbetale løn til virksomhedens cirka 30 ansatte.

Det skriver Lolland-Falsters Folketidende, der har talt med kurator for boet.

Nu er kurator gået i gang med at undersøge, om nogen vil være interesseret i at overtage driften af virksomheden og medarbejderne.

- Noget af det første, vi har gjort, er at tage kontakt til nogle af de parter, som vi kunne tro vil have en interesse i at føre virksomhedens aktiviteter helt eller delvist videre. Vi har også fået positive tilkendegivelser om en interesse, men om vi lykkes med det eller ej, ved jeg ikke på nuværende tidspunkt, siger kurator Anders Hauge Gløde, der ikke vil komme ind på, hvem der har udvist interesse.

De 30 medarbejdere er delvist ansat på fabrikken i Maribos dels i butikskæden Madrasasnedkeren, som K. Balling-Engelsen ejer.

Det var ikke muligt for avisen at få en kommentar fra ejer og direktør Safak Suner eller bestyrelsesformand Rikke Suner.

Kilde: https://folketidende.dk/Erhverv/K-Ballin...

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.112