23948sdkhjf

XL-Byg satser på energi

I samarbejde med Teknologisk Institut udbyder byggemarkedskæden nu en uddannelse til Energivejleder. Samtidig lanceres en stort anlagt energikampagne målrettet privatmarkedet.
Energirenoveringer er nøgleordet for mange danske boligejere, og hos XL-Byg går man nu målrettet efter at få boligejerne til at energitjekke deres boliger – med efterfølgende energirenoveringer for øje.

- Energibesparelser og -renoveringer er i fokus i en stor kampagne, XL-Byg gennemfører henover efteråret. Kampagnen startes op allerede nu, hvor vi, i samarbejde med Teknologisk institut, tilbyder kædens håndværkerkunder en spændende uddannelse til Energivejleder Klimaskærm, fortæller salgschef Morten G. Sørensen.

Uddannelsesforløbet varer tre dage, og XL-Byg dækker halvdelen af udgiften på 7.000 kroner. Håndværkeren kan herefter kalde sig Energivejleder, hvilket gerne skal åbne døre til nye opgaver og indtjeningsmuligheder.

Kortere vej til energirenoveringer
Der er et stort energisparepotentiale i den eksisterende bygningsmasse, og det er dette potentiale, som XL-Byg vil hjælpe håndværkerkunder med at realisere. I første omgang får de kommende Energivejledere mulighed for at foretage energitjek i forbindelse med XL-Bygs store kampagne i efteråret.

Et energitjek giver boligejeren et samlet overblik over bygningens energisituation. Han kan derfor på et mere sikkert grundlag i samarbejde med Energivejlederen prioritere og vælge iværksættelse af energitiltagene. God dialog og den rette vejledning af boligejeren kan derfor skabe nye arbejdsopgaver for håndværkeren.

- Vi håber med vores energikampagne at give håndværkerne nemmere adgang til de mange potentielle energirenoveringer, der ligger og venter i de danske boliger, siger Morten G. Sørensen.

Uddannelsen afvikles på Teknologisk Institut i Taastrup og Aarhus i ugerne 40, 41, 43 og 44.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094