23948sdkhjf

Direktør i Thortrans-selskab bortvist: Mistanke om svindel efter milliontab

Mistænkelige tal og et milliontab i Thortrans' datterselskab Hvejsel Møbeltransport skyldes muligvis svindel begået af nogle af selskabets ansatte. Det skriver Randers Amtsavis.

Som konsekvens af den mulige svindel, der formodes at gå helt op til datterselskabets administrerende direktør, har Thortrans valgt at begære Hvejsel Møbeltransport konkurs, fortæller Henrik Kristensen, der er direktør i Randers-virksomheden. 

Thortrans opkøbte Hvejsel Møbeltransport i november 2015. Firmaet havde dengang 24 ansatte og varetog en del kørsel for Bruun Rasmussen Auktioner. Siden er Hvejsel vokset gennem blandt andet opkøb, og de i dag 40 medarbejdere i firmaet har fået besked på, at driften af fortsætter, mens selskabet sættes til salg.

Henrik Kristensen fortæller til Randers Amtsavis, at det allerede ved overtagelsen af Hvejsel i 2015 stod klart, at noget i selskabet ikke var, som det skulle være. Selvom virksomheden havde en forholdsvis lille omsætning, var det gennem flere år plaget af store underskud.

Det kan være her, noget af svindelen er begravet, men Henrik Kristensen vil ikke gisne om faste beløb - selvom der ifølge ham er tale om "en anseelig sum".

Direktør: - Det er dårlig ledelse
Den adm. direktør i det konkursbegærede selskab, Peter Hvejsel, blev bortvist og politianmeldt, og det bekræfter han overfor Randers Amtsavis. Han afviser dog at have noget kendskab til eller ansvar for svindel eller økonomiske uregelmæssigheder i Hvejsel Møbeltransport.

- Hverken krise eller konjunkturer er skyld i det her, men dårlig ledelse fra ejernes side, siger Peter Hvejsel til Randers Amtsavis.

Peter Hvejsel var tredje generation i familiefirmaet, som hans farfar stiftede for 60 år siden. Han betegner det som tragisk, at firmaet nu er konkurs.

Kilde: Randers Amtsavis

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109