23948sdkhjf

Byggegrossist opkøbes

Byggegrossisten Danwo A/S Johan Olsen, der har base i Esbjerg, er blevet opkøbt. Det firmaets ledende medarbejdere der har købt deres arbejdsplads op.
Byggegrossist-firmaet Danwo A/S Johan Olsen, der har sine primære aktiviteter inden for import og videresalg af fliser, trægulve og hårdttræ til byggemarkeder og tømmerhandler, er blevet opkøbt af virksomhedens ledende medarbejdere.

Det er den hidtidige direktør Michael Augustinussen, der sammen med Thomas Holmgaard Bak, Sten Thykier, Lars Bille Martens og Finn Iver Nielsen ved et management buy-out har overtaget firmaet fra Consenta Holding under konkurs, skriver Dagbladet Børsen i dag .

- Vi går nu i gang med at optimere firmaets aktiviteter – og det betyder, at vi siger farvel til billige laminatgulve, hvor det på ingen måde længere kan svare sig at være lagerførende grossist i Danmark – der er simpelthen ingen plads mere i værdikæden. Desuden siger vi farvel til fliser i det billige prissegment, siger Michael Augustinussen til Dagbladet Børsen.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.095