23948sdkhjf

Danmarks første tre-fløjede skydedør

Danskerne vil have naturen med ind i stuen. Store vinduespartier er blevet så populære, at flere og flere vinduesfirmaer lancerer nye typer folde- og skydedøre. 

Nu lancerer Krone Vinduer som de eneste i Europa en ny såkaldt tre-fløjet skydedør. De to åbne partier kan skydes ind foran hinanden og på den måde være 2 / 3 åben.

Det skriver Krone Vinduer i en pressemeddelelse.

Lys og natur skal med indenfor
Vinduesfirmaet udfordrer hermed de traditionelle terrasse- og foldedøre og lægger i pressemeddelelsen vægt på, at de skydedøren har den fordel, at den aldrig er i vejen eller optager plads og der er mulighed for at nedgrave bundtrinet, så adgangen mellem rum og terrasse bliver ligetil. 

Den lanceres i en tid, hvor der er stor efterspørgsel på brede vinduespartier, der kan åbne haven op og bringe både lys og natur med ind i hjemmet. 

Krone Vinduer er kendt for at være leverandør til byggebranchen, men skydedøren tilbydes nu også til det almindelige boligmarked. 

Fakta:

Der lanceres både en to- og tre-fløjet skydedør i tre-lags glas. Begge skydedøre kan laves i op til 6 meters bredde og med en højde på 2,70.

Skydedøren overstiger minimumskravet til tæthed på 450 Pa, idet den er testet til en tæthed på 600 Pa. Det giver skydedøren titlen som Danmarks tætteste skydedør.

Lanceres i en træ- og alu/træ-variant. 

Kilde: Krone Vinduer. 

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078