23948sdkhjf

Vækst hos Skovby Møbelfabrik A/S

Skovby Møbelfabrik oplever vækst i et ellers presset marked. Virksomheden er en af Europas førende producenter af spisestuekoncepter.
Skovby Møbelfabrik, der har base i Galten nær Århus, har ved hjælp af flere års god indtjening ressourcer til at bibeholde sin position som en af Europas førende inden for sit felt.

På trods af generel afmatning på de største eksportmarkeder og en fortsat stærk krone i forhold til dollar og pund har Skovby formået at vokse i 2003/04, selvom væksten har været beskeden. Omsætningen er øget med knap 1 procent til 169 million kroner. I samme periode er resultatet før skat er faldet til 22 millioner kroner, fremgår det af Dagbladet Børsen.

- Vi har især investeret i markedsføring. Når tiderne er stramme, gælder det for alvor om at komme ud på markederne og bruge ressourcer på at fastholde sin position og måske endda vinde markedsandele. Derfor er det rart, at vi har den finansielle styrke til at gøre det. Vor fornemmelse er, at vi som minimum har fastholdt vore markedsandele, siger Adm. direktør Preben Rasmussen.

For regnskabsåret 2004/05 forventer virksomhedens adm. direktør at omsætningen vil få en fremgang på mindst 5 procent.

- Vi forventer en god vækst i Europa, mens afsætningen til USA og England ventes at ligge på et stabilt niveau. I øjeblikket går salget af møbler også godt på det danske marked, siger Preben Rasmussen til Dagbladet Børsen.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.171