23948sdkhjf

Talent begyndte som praktikant - nu er hun produktionschef

Camilla Skriver Juul Bull mødte personligt op hos Lacuna, der laver foldedøre, da hun stod og manglede en praktikplads. Det var det første gode træk ifølge direktør Henrik Brunsø. Det skriver fyens.dk

Direktøren så talentet og har efter hendes overståede praktiktid ansat Camilla som produktionschef, og han siger om Camilla, at hun var som en raket fra den dag, hun startede. 

Hun startede i praktik som logistikøkonom, da Henrik Brunsø godt kunne se det smarte i at få set produktionen igennem for eksempelvis at se på en mulig nedsættelse af gennemløbstiden. 

Stort engagement
Det unge talent startede med at tage tid på alle processer i produktionen. Ved at analysere hele arbejdsgangen og foretage ændringer er det lykkedes at reducere gennemløbstiden
til cirka en tredjedel af, hvad den var, inden Camilla Skriver Juul Bull kom til. Det overraskede hende, at hun ville få en så konkret og omfangsrig opgave

- Jeg var blevet advaret mod at vælge en for lille virksomhed, og jeg havde egentlig også tænkt, at jeg ville søge i en meget stor virksomhed. Men det har bare givet mig så meget, og jeg ville slet ikke have været foruden at være her, hvor jeg har fået meget større forståelse for alle led i virksomheden, end hvis jeg havde været et større sted, fortæller Camilla Skriver Juul Bull til fyens.dk.

Camilla valgte også at uddele spørgeskemaer for at tage temperaturen på indstillingen til forandringer, da hun var klar over, at mange er imod store forandringer, særligt når de har været i samme virksomhed i mange år. 

Den viste, at hendes kolleger var indstillede på, at nogle forandringer var nødvendige - måske hjulpet på vej af Camillas eget engagement. 

Hun glæder sig nu til en spændende tid som produktionschef hos virksomheden, som er i stor vækst. 

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094