23948sdkhjf

Pressemeddelelse fra JUSTSEN Energiteknik A/S

I en pressemeddelelse fra JUSTSEN Energiteknik A/S berettes der om, at to af Danmarks ældste leverandører af fyringsanlæg nu er samlet under ét.
Som led i et generationsskifte har ejerkredsen i ARGUSFYR Energiteknik A/S besluttet, med virkning fra den 1. januar 2005, at overdrage aktiverne i virksomheden til Justsen Energiteknik A/S.

Det har været vigtigt for ledelsen i Argusfyr, at aktiviteterne fortsættes under det nye ejerskab således, at servicering af eksisterende kunder kan fortsætte til fuld tilfredshed for alle og med overførelsen til Justsen Energiteknik vil dette være sikret.

Justsen Energiteknik ser frem til at videreføre det høje kvalitets- og serviceniveau Argusfyr Energitekniks mange gamle kunder og samarbejdspartnere hidtil har oplevet.

Med overdragelsen af aktierne er de mange ejere af et Argusfyr-anlæg sikret sig service og levering af reservedele i resten af anlæggets levetid.

For at sikre at overgangen sker så gnidningsfrit som muligt, er det aftalt, at tidligere direktør i Argusfyr T. Boss Nielsen frem til sommeren 2005 vil assistere Justsens medarbejdere vedr. tekniske og servicemæssige forhold.

31. januar 2005

JUSTSEN Energiteknik A/S
Gitte Lundbæck Mortensen

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11