23948sdkhjf

Dalmose Vinduesfabrik ansætter flere

Dalmose Vinduesfabrik udvider fabrikken, men har samtidig problemer med at finde kvalificeret arbejdskraft. Virksomheden skal ansatte 15 nye medarbejdere inden april.
Dalmose Vinduesfabrik har problemer med at finde kompetente medarbejdere inden for træindustrien. Virksomheden står til at udvide på grund af en stigende efterspørgsel efter vinduer, og skal derfor have fundet 15 nye kolleger inden april.

- Jeg ved ikke, om vi har været for dårlige til at skrive annoncer, eller om vi har misforstået hinanden i ansættelses samtalen. I hvert fald kunne vi konstatere, at nye medarbejdere ikke rigtigt faldt til, siger Adm. direktør Henning Petersen til ErhvervsBladet.

På grund af problemerne med at finde kvalificeret arbejdskraft, har Henning Petersen besluttet at starte et uddannnelsesprojekt op.

I projektet samarbejder virksomheden med med Træ-industriens fagforening, arbejdsgiverorganisationen, ArbejdsFormidlingen og kursusvirksomheden Selandia i Slagelse.

Projektet har været en succes for Dalmose Vinduesfabrik. Efter at 120 interesserede potentielle medarbejdere mødte op til de første møder, har virksomheden snart fundet sine nye medarbejdere.

20 personer er i øjeblikket ved at være færdiguddannede på et 13-ugers kursus, hvoraf fem uger er på fabrikken. Det er Selandia som har skruet uddannelsen sammen. Det er herfra Dalmose Vinduesfabrik skal finde de 15 nye ansatte, skriver ErhvervsBladet.

- Derfor er jeg utrolig spændt på, hvordan det vil forløbe med de nye uddannede. De har de rigtige kompetencer, nu handler det om at få indstillingen med. Jeg vil gerne have at medarbejderne er fokuserede på at skabe resultater, siger Henning Petersen til ErhvervsBladet.

Når Dalmose Vinduesfabrik har ansat 15 nye medarbejdere i produktionen, når virksomheden op på 50 medarbejdere.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.047