23948sdkhjf

Tilfredshed hos Erik Boisen A/S

Den sydjyske møbelproducent, Erik Boisen A/S, har outsourcet produktionen. Resultatet er tilfredsstillende trods reduceret medarbejderstab herhjemme.
Virksomheden havde tidligere 60 ansatte på to produktionssteder, men nu er medarbejderstaben reduceret til godt en håndfuld ansatte.

Møbelvirksomheden Erik Boisen A/S har siden flyttet al produktionen ud til underleverandører.

- Vi har selv produceret møbler siden 1977 og har som udgangspunkt outsourcet produktionen af nød. Det er på mange måder en forfærdelig udvikling, at så mange flytter produktion til Kina, for tilbage står alle de dygtige danske håndværkere. Men når man har været igennem processen med at outsource og er nået så meget længere, er det faktisk en god fornemmelse, siger Erik Boisen til ErhvervsBladet.

Erik Boisen A/S har lagt produktionen ud til underleverandører, der primært er jyske, træforarbejdende virksomheder. Derudover er dele af produktionen lagt ud til polske underleverandører.

Erik Boisen vurderer ifølge ErhvervsBladet, at danske leverandører i mange tilfælde er konkurrencedygtige i forhold til konkurrenter i lavtlønslande.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.062