23948sdkhjf

Thuka Furniture fremtidssikrer sig

Thuka Furniture A/S, der producerer børne- og ungdomsmøbler af fyrretræ, er ved at fremtidssikre virksomheden. En længere omstillingsproces er ved at være gennemført.
Thuka Furniture A/S, er har base i Nykøbing Mors, er så småt ved at være igennem den omstillingsproces, der skal gøre virksomheden klar til at matche globaliseringens udfordringer.

Omstillingsprocessen har på kort sigt påvirket indtjeningen negativt. Omsætningen i Thuka Furniture- koncernen voksede med 9 procent til 362 millioner kr. i 2003/04, mens resultatet før skat blev 1,6 millioner kroner. Hverken væksten i omsætningen eller indtjeningen er tilfredsstillende i forhold til forventninger og budget, erkender adm. direktør Thue Thuesen overfor Dagbladet Børsen.

- Det skuffende resultat for 2003/04 skal ses i lyset af, at vi har gennemført store rationaliseringer og omlægninger i koncernen, både hvad angår kunde- og produktstruktur, siger Thue Thuesen til Dagbladet Børsen.

Virksomheden eksporterer hele sin produktion, og kunderne er dels almindelige møbelforretninger og dels store detailkæder og megastore møbelhuse.

Thuka Furniture overtages i løbet af i år af Flexa Gruppen.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.063