23948sdkhjf

Ungt par: Vil lave håndlavede kunsttryk ved siden af studierne

Kærestepar og iværksættere Mette Aasberg og Emil Ultang på henholdsvis 18 og 19 år har succes med deres webfirma By Aasberg. De sælger plakater med kunsttryk, der er tegnet af Mette Aasberg og tilbyder kunderne at tilkøbe passende rammer i eksempelvis eg og valnød.

De har stort set al deres handel på nettet men har over sommeren været til stede fysisk i en butik i Struer i et ellers tomt butikslokale i Østergade.

Det skriver Dagbladet Holstebro-Struer.

- Vi giver den en skalle
De havde åbnet til den seneste Open by Night i Struer og har desuden haft åbent to lørdage. Mens der var mange besøgende til Open by Night, var der ikke helt så mange kunder de andre dage.

Iværksætterne kommer begge fra Holstebro og tager deres virksomhed med sig til Aarhus, hvor de nu skal i gang med deres studier.

- Vi fortsætter med vores firma ved siden af studierne. Vi giver den en skalle - vi elsker at arbejde, og for især Mettes vedkommende passer hendes studie jo også perfekt med vores firma, siger Emil Ultang til Dagbladet Holstebro-Struer.

Mette skal læse designteknologi på Teko i Herning, Emil skal læse HA på Aarhus Universitet, og de er ikke færdige med at være til stede fysisk nær hjemstavnen; de overvejer at lave et kundeevent i lokalerne under brobuerne i Struer.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.065