23948sdkhjf

Øget omsætning hos Invita Køkkener A/S

Invita Køkkener A/S, der har base i Bording, har øget sin omsætning med knap 100 millioner kroner. Der er ligeledes planer om fem nye butikker herhjemme.
Årsregnskab for 2004 fra Invita Køkkener i Bording viser en fremgang i omsætningen på 97 millioner kroner, så omsætningen for 2004 landede på 284 millioner kroner, hvilket skal sammenlignes med omsætningen for 2003 på 187 millioner kroner.

Desuden oplyser grundlægger og adm. direktør Leif Nygård til Herning Folkeblad, at januar-salget nærmest er eksploderet, så måneden salgsmæssigt tegner til at blive den bedste januar i køkken-virksomhedens 30-årige historie.

Fremgange hos køkken-koncernen afspejler sig også på antallet af butikker. I løbet af i år forventer virksomheden at etablere mindst fem nye butikker herhjemme.

- Vi har aldrig i virksomhedens historie stået stærkere end nu. Både økonomisk og i forbrugernes bevidsthed. Og vores ordrebeholdning er på et meget højt niveau, der sikrer os en god start på året, vurderer Leif Nygård til Herning Folkeblad.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.063