23948sdkhjf

Ny møbelhandler: En butik for folk, der vil have noget, der stritter lidt ud

Hørsholms nye møbelhandler mener, man skal turde noget og har blandet kunst og design i deres nye butik. Thomas Jul og Bjørn Hutton Carlsen har åbnet “Design Dealers”, hvor der vil være noget til den køber, der søger efter noget andet end det, naboen har. 

Det skriver Frederiksborg Amts Avis (sn.dk). 

Thomas Jul har været møbelagent og ageret bindeled mellem forhandlere og producenter i mere end 20 år. Bjørn Hutton Carlsen kommer fra tømrerfaget, hvor han er selvstændig og kører Hørsholm rundt. 

Balancerer mellem møbler og kunst
De to erfarne møbelfolk har eksempelvis valgt at føre det italienske mærke Miniforms, som laver møbler, der er så specielle, at de kunne stå på et kunstmuseum samt det franske mærke Objekto, som henter deres inspiration fra brasilianske arkitekter og er kendt for deres elegante svævestole.

Med andre ord ikke ligefrem hverdagskost og det er hele pointen.

- Mange møbelhandlere vælger de traditionelle møbler, men vi vil gerne vise nogle af de internationale brands, der ikke bliver vist frem i Danmark og Skandinavien. Vi vil vise de møbler, som er lidt mere skæve og anderledes, fortæller Thomas Jul til sn.dk og fortsætter:

- Det er en butik for folk, der vil have noget specielt, som naboen ikke har. Noget, som kan stritte lidt ud. 

Design Dealers er flyttet ind i de tidligere tomme lokaler mellem Wioga og Pizzaria & Burgerhouse i Hovedgaden 37B i Hørsholm og åbner på lørdag den 10. august, hvor der vil være åbent hus fra klokken 10.00 til 15.00, hvor alle er velkomne til at komme forbi, spørge ind til sortimentet og få et glas vin.

 

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.877