23948sdkhjf

Opkøb giver Kompan vækst

Producenten af legeredskaber og legepladstilbehør, Kompan, har udsigt til vækst med sin nye ejer. Nordic Capital har tilbudt at købe den børsnoterede producent, der har hovedkontor i Ringe.
Alt tegner til at legetøjsudstyret fra Kompan skal på et erobringstogt rundt omkring i Europa, når virksomhedens nye ejere, Nordic Capital, overtager Kompan om en måneds tid.

Investoren Nordic Capital ser meget store uudnyttede muligheder i den midtfynske virksomhed.

- Hvis Kompan ikke i løbet af tre til syv år er blevet en markant anderledes virksomhed, så er det kun vores egen og ledelsens skyld, for potentialet er stort, siger Christian Dyvig, der er partner i Nordic Capital, til Dagbladet Børsen.

- Det første mål er at nå en markedsandel på 20 pct. i Europa, siger Kompans adm. direktør Carl Henrik Jeppesen til Dagbladet Børsen.

Denne ambition svarer til en ekstra omsætning på ca. 550 millioner kroner, hvilket er en stigning på 75 procent i forhold til omsætningen i 2004.

Endvidere ønsker Nordic Capital at udvikle Kompan til at blive markedsleder på udvalgte markeder i både Amerika og Asien. I øjeblikket er Kompan markedsleder i Europa, hvor de primære markeder er Frankrig og Benelux-landene.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.062