23948sdkhjf

Teknologiprojekter får milliardstøtte

Danmarks nuværende regering vil øremærke én milliard af de 10 afsatte milliarder forsknings- og udviklingskroner til støtte til indførelse af ny teknologi i landets virksomheder.
Landets virksomheder har udsigt til en milliardstor støtte i forbindelse med teknologiske opgraderinger, hvis den nuværende regering får lov til at fortsætte efter folketingsvalget den 8. februar.

I går fastslog økonomi- og erhvervsminister Bendt Bendtsen (K) således, at der vil blive afsat 250 millioner kroner om året til at medfinansiering indførelse af ny teknologi i eksisterende virksomheder i de næste fire år, skriver ErhvervsBladet.

Med dette konkretiserede Bendt Bendtsen i en vis udstrækning, hvad de 10 milliarder kroner, som regeringen vil afsætte til forskning, udvikling, uddannelse og iværksætteri over de næste fire år, skal bruges til.

- For at imødegå dansk erhvervsliv store udfordringer må vi satse på både iværksættere og de eksisterende virksomheder. Sidstnævnte skal udvikles med ny teknologi, der stiller dem bedre i konkurrencesituationen. Derfor vil vi støtte projekter, hvor ny teknologi implementeres i etablerede virksomheder, der dermed bliver mere effektive og konkurrencedygtige, forklarede Bendt Bendtsen ifølge ErhvervsBladet.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.08