23948sdkhjf

Nyt fælles bolighus i Århus

Et nyt projekt fra Skanska Danmark er ved at åbne mulighederne for at etablere et nyt stort bolighus i Århus. Placeringen bliver i Århus Nord og det nye bolighus vil få Ikea og Ilva som naboer.
Endnu et bolighus er så småt ved at tage form i Århus. Denne gang er det et bolighus, der er møntet på lejere inden for boligindretning. Det fælles bolighus får omkring 10 butikker.

Det er Skanska Danmark der står bag millionprojektet, der estimeres til at have en salgspris på op mod 150 millioner kroner, fremgår det af Dagbladet Børsen.

Flere lejere har allerede skrevet under. Af dem kan nævnes Jysk, og en anden landsdækkende kæde, der foreløbig ønsker at være anonym.

Ud over de to underskrifter, der er kommet på plads, så er der sendt aftaler ud til andre kæder inden for boligindretning, så yderligere 63 procent af arealet kan – i bedste fald – være på vej til udlejning oven i de 29 procent, der er på plads, skriver Dagbladet Børsen.

Kommunen har netop sendt projektet ud i høring. Skanska forventer godkendelse til december i år og indflytning 1. november næste år. Udvalget af butikker ventes at blive inden for møbler, gulve, køkken og bad, hårde hvidevarer og måske en ejendomsmægler eller finansiering, fremgår det Dagbladet Børsen.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078