23948sdkhjf

AUC vil samarbejde med SMVerne

Aalborg Universitet (AUC) vil nu øge sit samarbejde med landets små og mellemstore virksomheder. Derfor åbner universitetet nu et kontor i Viborg, der skal hjælpe med at skabe en bedre kontakt til SMVerne i Nordjyllands Ringkøbing og Viborg amter.
Etableringen af kontoret i Viborg har flere formål. Dels skal det hjælpe med at tiltrække studerende til AUC, og dels skal det hjælpe med at øge samarbejdet mellem de studerende og virksomhederne.

”Projektporten.dk” hedder projektet, som er medfinansieret af Ministeriet for Videnskab, Teknologi og Udvikling samt arbejdsmarkedsrådene i de tre amter, skriver Dagbladet Børsen.

- Generelt må vi erkende, at uddannelsesniveauet i Viborg Amt ligger under landsgennemsnittet, bl.a. fordi vi ikke har eget universitet. Kan vi med en tættere tilknytning – og frem for alt en mere lokal synlighed – øge samarbejdet med universitetsmiljøet, vil meget være vundet. Vore virksomheder bliver mødt med fortsat stigende krav til kompetenceudvikling for at overleve i en hastigt globaliserende verden, siger Knud Erik Larsen, Direktør for Viborgegnens Erhvervsråd, til Dagbladet Børsen.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078