23948sdkhjf

Nu bliver 30 landechefer også chefer for bæredygtighed

Ingka Group, der driver 370 Ikea varehuse på 30 markeder, har vedtaget at alle deres landechefer nu skal gå i front med den bæredygtige omstilling.

Nu kan de fra efteråret også bryste sig af titlen som Chief Sustainability Officers (CSO).

Gennem den integrerede rolle kommer landecheferne nu til at tage større lederskab, der skal flytte IKEA hen imod forretningens ambition for 2030 og at være bæredygtig og sikre bæredygtige produkter til Ikeas kunder.

En af dem, der ser ud til at blive forfremmet i bæredygtighedens navn er Johan Laurell, der er landechef i Danmark.

- Som leder skal jeg sikre, at bæredygtighed er integreret i alt, hvad vi gør som forretning. Vi har altid haft inspirerende visioner og værdier, og nu bevæger vi os videre og hurtigere i at demonstrere forbindelsen mellem forretningssucces, langsigtet vækst og vores forpligtelse over for mennesker, klima og miljø, siger Johan Laurell, Retail Manager i IKEA Danmark.

Ingka Group arbejder på at gøre deres varehuse og sortiment mere bæredygtige. Blandt andet forventer gruppen at præsentere en leasingordning af møbler, der vil blive testet i løbet af det kommende år.

Om Ingka Group

  • Ingka Group er en af 11 forskellige grupper af virksomheder, der ejer og driver IKEAs detailhandel under franchiseaftaler med Inter IKEA Systems B.V.
  • Gruppen fungerer som strategisk partner i IKEAs detailhandel og driver mere end 370 IKEA varehuse på i 30 markeder. Diss

.Ændringen omkring IKEAs Retail managers træder i kræft den 1. september 2019.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.408