23948sdkhjf

Fredericia Furniture: Har sat alle sejl i ny digital strategi

Fredericia Furniture har investeret stort i digitale forbedringer og produktudvikling for at kunne levere tilfredsstillende, lyder det fra den adm. direktør Kaja Møller.

Det skriver Ritzau Finans ifølge finans.dk.

Firmaet er etableret i 1911 og beskæftiger i dag 60 ansatte. De indledte i 2014 en ny strategi og et led i den indebar en digital omlægning og forbedring, som nu er rullet ud. 

Ukendt investeringsbeløb
- Vi har fået et kundeservicemail-system for at håndtere forespørgsler, og så vi kan sørge for, at vores svartider er så gode som overhovedet muligt. Derudover er vi ved at udvikle en B2B-platform, hvorfra vores forhandlere selv kan gå ind og lægge ordrer, så har vi gang i et nyt stregkode-projekt, og så bruger vi også energi på at servicere vores kunders onlineplatforme, siger adm. direktør Kaja Møller til Ritzau Finans.

Topchefen siger til avisen, at det handler om, at de skal være nemme at arbejde med. De gerne vil gøre tingene enklere, så kunden kan bruge tiden på noget andet. Hun vil ikke ud med, hvor mange penge, der er tale om, men siger, at der er tale om ”rigtig mange penge”.

De har modtaget god respons fra deres kunder, og selvom det ikke kan konkluderes, at investeringerne har skabt øget salg, har det ifølge Kaja Møller været alle pengene værd. Fredericia Furniture vil gerne vise, at jo mere digital man bliver, jo nemmere og moderne bliver man.

Fremgang over hele linjen
Fredericia Furniture har haft en fremgang i både bruttofortjeneste, driftsresultat og bundlinje i regnskabet for 2018. Bruttofortjenesten lå på 38,5 mio. kr., driftsresultatet på 5,9 mio. og årets resultat blev 4,8 mio.

Til sammenligning lå det sidste år på henholdsvis knap 34 mio., 5,5 mio. og 4,4 mio. kr.  

Fremadrettet skal der investeres i effektiviseringer og leverandørnetværket skal styrkes. Derudover vil de foretage opgraderinger af Fredericia-produktionsfaciliteter og logistikfaciliteter. Effektiviseringer skal bidrage til at dækningsgraden kan blive styrket med et par procent, lyder det afslutningsvis fra den adm. direktør.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.11