23948sdkhjf

1.000 m2 byggemarked opføres af DS Flexhal

Jem & Fix i Hobro har vokseværk og flytter inden længe i lokaler i to etager. Desuden bliver der etableret en varegård uden for butikken. Det skriver nordjyske.dk.

Det er investeringsselskabet Mads Møller Hansen A/S, der står for byggeriet af den nye Jem & Fix-butik, der bliver på 1.0000 kvadratmeter på Drejøvej i Hobro.  

- Jem & fix i Hobro er trængte i deres nuværende lokaler, så det er en oplagt beslutning at flytte til større lokaler. Placeringen på Drejøvej er nøje udvalgt og giver kunderne meget bedre tilkørsels- og parkeringsforhold. De nye forhold kan forhåbentligt også tiltrække flere handlende, siger Mads Møller Hansen til nordjyske.dk.

Beton, stål og design fra DS
Byggeriet opføres med bærende betonelementer, som leveres af DS Elcobyg, stålspær, som leveres af DS Stålkonstruktion og DS Flexhal er arkitekt og ingeniør på projektet, så byggeriet bliver i ”familien DS”, lyder det fra avisen.

Der bliver i alt 200 kvadratmeter overdækket udstillings- og varegård. Udvendigt anlægges der 3.540 kvadratmeter belægning, hvilket giver gode forhold til parkering samt af- og pålæsning af varer.

Bygningen skal stå færdig medio september i år.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.469