23948sdkhjf

FJ Trading er kommet styrket ud af krisen

Virksomheden bag Kolon skabssystemer kan se tilbage på to år med kraftigt stigende omsætning. Det har banet vej for en betydelig udvidelse af domicilet i Osted på Midtsjælland.
FJ Trading har over de seneste to år oplevet stor fremgang med kraftig vækst i omsætningen, der er steget fra 18 til 30 mio. kroner.

De sidste to regnskabsår er endt med et samlet nettooverskud på knap 4,7 mio. kroner, og det har benet vej for en udvidelse af kontor og produktionsareal, som i dag udgør ca. 3.000 m².

FJ Trading, der beskæftiger 25 medarbejdere er primært kendt for skabssystemerne Kolon K-line og Kolon Flex.

Systemerne anvendes især på plejehjem, skoler og andre institutioner, og virksomheden har leveret skabe til en lang række institutioner i kommuner på Sjællands i forbindelse med opgradering af køkkener til produktionskøkkener. Kolon-systemerne leveres i disse år også til skoler på Grønland.

Generationsskifte på vej
FJ Trading har rødder tilbage til 1972, hvor Frits Jensen grundlagde aktiviteterne i Osted ved Lejre. Det nuværende selskab, FJ Trading A/S, blev stiftet fire år senere, samme år som skabssystemet Kolon blev skabt og sat i produktion.

Fritz Jensen har stået i spidsen for virksomheden siden begyndelsen i 1970’erne, men i dag er man i fuld gang med et generationsskifte, hvor planen er, at sønnen Anders Mads Jensen – der i dag fungerer som salgschef – skal overtage styringen.

FJ Trading producerer alle skabssystemer fra bunden og råder over nye cnc-styrede maskiner. Udover skabsprogrammet håndterer virksomheden specialopgaver som bordplader i laminat og delian med underlimede vaske, madrasskabe, børnegarderober, reoler, vinduesplader m.m.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078