23948sdkhjf

Forventer flere job i nordjyske ovenlys efter ejerskifte

Jet Domex i nordjyske Kongerslev, der primært lever af at sælge ovenlys og brandventilation samt låse og hængsler, er ejet af den tyske kapitalfond Jet-Group, men blev i november sidste år overtaget af Velux. 

På fabrikken i Kongerslev arbejder der cirka 60. De kommer til at indgå i en ny afdeling, der skal hedde Velux Commercial. Det skriver Nordjyske.dk. 

- Jeg tror, det kan betyde flere arbejdspladser og større vækst for os, at vi nu får en industriel ejer, frem for en kapitalfond. Vi forstår hinanden bedre og de har andre perspektiver på investeringer. Vi håber, at de kan gøre noget, der er godt endnu bedre, siger administrerende direktør Henrik Dall Lauridsen til avisen. 

Det er endnu uklart, hvordan samarbejdet skal udmøntes, så indtil videre er det business as usual.

Ændringerne kommer i forlængelse af et 2018, hvor firmaet øgede både top- og bundlinje samt fik plads til flere ansatte.

Jet Domex A/S
mio. kr. 2018 2017
Nettoomsætning 112 97
Resultat af ordinær primær drift (EBIT) 7 7
Resultat før skat 7 6
Årets resultat 6 5
Balancesum 49 40
Egenkapital 33 26
Gns. antal ansatte 62 58
Regnskabsåret blev afsluttet 31.12.2018.

Jet Domex blev etableret i 2003. Jet-Group, som den er en del af, beskæftiger 500 medarbejdere i Tyskland samt 200 i Polen, danmark, Holland, England og Schweiz. Koncernen har en omsætning på cirka en milliard kroner. I Jet Domex’ bestyrelse sidder Ralf Stefan Paul Dahmer (Tyskland), Michael Wieting (Tyskland) samt Henrik Dall Lauridsen.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125