23948sdkhjf

Jysk møbelvirksomhed vil ind på det amerikanske marked

Andersen Furniture er blevet kontaktet af Anthom Design House, der har flere års erfaring med salg og markedsføring af high-end møbler i USA.

Designbureauet, der har base i New York, består af Thomas Vagner og Angela Patsiopoulos, og de spurgte møbelfirmaet, om de kunne være fristet til få hjælp til at komme ind på det nordamerikanske marked.

-Det synes vi lød rigtig interessant, for de har stor erfaring inden for møbelbranchen i USA. USA er et marked, hvor vi gerne vil være, så vi syntes helt klart, det gav mening at samarbejde. Vi ser stort potentiale i samarbejdet med Athom, siger Mette Balle, der er area export manager i Andersen Furniture til Wood Supply.

Græsk og dansk baggrund
Det er Mette Balle, der kommer til at stå for det meste af kontakten til Thomas Vagner og Angela Patsiopoulos, og hun fremhæver allerede nogle af kvaliteterne ved makkerparret.

Thomas kommer fra Danmark, Angela fra Grækenland og de har derfor nogle indsigter gennem de kulturelle forskelle, som Mette Balle sætter pris på.

Designbureauet har sælgere i mange forskellige stater, som har haft kontakt til møbelkunder før, og det er noget, der har stor betydning for, at der blev takket ja til deres tilbud.

Stille og rolig opstart
-USA er et kæmpe land, og det er ikke let for os at komme ind. Dels fordi vi ikke kender markedet og dels fordi det er svært for os fysisk at være der. Det er meget vigtigt i den her branche, at man er tæt på kunderne og at man kan opbygge relationer. Så deres erfaring er en kæmpe fordel for os, da de har en historie med at sælge kvalitetsmøbler, siger area export manageren.

Der er endnu ikke nogen konkrete mål for, hvad partnerskabet skal munde ud i. Nu vil Andersen Furniture stille og roligt lade designbureaet opbygge relationer og få en kundeskare. Og det regner de med tager mindst et par år.

Men én ting er sikker: Andersen Furniture vil være kendte i USA.

I fuld gang med vækststrategi
-Dansk design er kendt i hele verden, og det vil vi gerne være med på. Dansk design står for kvalitet, og der kan vi som møbelvirksomhed - med mere end 100 års erfaring i at levere kvalitetsmøbler - sagtens være med, siger Mette Balle.

Andersen Furniture er i fuld gang med en såkaldt vækststrategi. Stigende udgifter til marketing, produktudvikling og udvidelse af forskellige aktiviteter har gjort, at deres bundlinje sidste år viste et underskud på 1,7 mio. kr.

 

 

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.095