23948sdkhjf

Gern Glas vender minus til plus

Producenten af glas til bl.a. møbel- og køkkenindustrien kom acceptabelt ud af regnskabsåret 2010.
Efter et underskud på 0,8 mio. kroner efter skat i 2009 kom Gern Glas A/S tilbage på sporet i det forgangne regnskabsår.

Driftsresultatet er forbedret med ca. 1,6 mio. kroner, og på bundlinjen er det lykkedes at hente et overskud på 0,53 mio. kroner efter skat.

- Under hensyntagen til markedsvilkår anses resultatet for acceptabelt, oplyser ledelsen i sin årsberetning.

Investeringer giver større muligheder
Gern Glas, der har hovedsæde i østjyske Sorring, har over de senere år gennemført flere tilbygninger, og investeret betydeligt i produktionen. Bl.a. har man investeret i en gennemløbs-hærdeovn og opbygget et helt nyt flow i produktionen med henblik på at reducere omkostningerne.

Udvidelserne og den øgede produktivitet har gjort Gern Glas i stand til at producere i større volumen og med kortere leveringstider end tidligere, og det forventes at forbedre virksomhedens position på markedet.

På kort sigt ser det dog fortsat vanskeligt ud, om end ledelsen igen i 2011 forventer at skabe overskud på driften:

- De markeder, som selskabet opererer på, er fortsat præget af hård priskonkurrence og for nogle dele fortsat af faldende efterspørgsel. Fastholdelse af den i 2010 realiserede indtjening vurderes vanskelig, men der forventes fortsat at kunne genereres positiv likviditet fra driften, oplyser ledelsen.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125