23948sdkhjf

Design-gruppe skaber rum ved vandet til salg af møbler og kunst

En flok møbeldesignere, møbelsnedkere, en grafiker og en keramiker har netop slået pjalterne sammen og åbnet havnebutikken Værk21 i Rødvig havn i det sydsjællandske.  

Huset ejes af Stevns Turistforening og har af designgruppen fået en grundig renovation indvendig, så gæster og kunder kan få oplevelsen af at besøge et galleri.

- Vi har lagt vægt på, at vores produkter og værker præsenteres på en måde, så hver ting får det fokus og den opmærksomhed, som de fortjener, siger Vibeke Maj Magnussen, der er møbeldesigner, i en pressemeddelelse.

Sammen med keramisk kunstner Trine Birgitte Bond har hun stået for indretningsdesignet af huset, og de har tænkt over, hvilken oplevelse besøgende får, når de træder ind i butikken.

- Vi har arbejdet meget med farverne og blandt andet bestræbt os på, at der er en korrespondance til havet lige udenfor vinduerne, siger keramiker Trine Birgitte Bond i pressemeddelelsen.

Nogle af produkterne skal bestilles, og der vil være en produktions- og leveringstid, mens andre produkter er lige til at købe og tage med.

Den har fået navnet Værk21, fordi den præsenterer kunstværker, håndværk og design på Havnevej 21 i Rødvig.

Det vil være muligt at købe en broget skare af ting til hjemmet, for de vil sælge både møbler, lamper, boligtilbehør, mobilholdere, bordskånere, keramiske kunstværker, grafiske værker og unikasmykker.

Butikken er åbnet og der vil være en officiel indvielse med reception den 23. juni fra kl. 15-18, hvor alle er velkomne.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079