23948sdkhjf

Rigmand tjener 345 mio. på salg

Erhvervsmanden Benny Kaslund har solgt sit livsværk, vinduesvirksomheden Bedst & Billigst, og regnskabet fra hans private holdingselskab afslører, at han tjente 245 mio. kr. på handlen.

Benny Kaslund har nu i alt 322 mio. kr. stående i holdingselskabet Kaslund Capital ApS og størstedelen er placeret i værdipapirer.

Det skriver finans.dk

Den tidligere ejer og direktør skriver i sin Linkedin-profil, at han har stået i spidsen for Bedst & Billigst siden 1991. De tjente store beløb op til finanskrisen, og da krisen ramte i 2008 etablerede Benny Kaslund sin egen produktion i Rumænien, hvorfra der stadig leveres vinduer og døre til kunder i både Danmark, Norge og Sverige.

Har kørt uden røde tal
Avisen skriver, at Benny Kaslunds virksomhed aldrig har haft røde tal – selv under finanskrisen havde de overskud.

Det var Inwido, der købte Bedst & Billigst. De er Europas største producent af vinduer og døre og ejer i forvejen flere danske vinduesfabrikker.

- Vi er meget glade for, at købet nu er faldet på plads. Vi har allerede en stærk position på e-handelsmarkedet for vinduer og døre, som er rettet mod de private forbrugere. Det gør dette opkøb til et perfekt match og et supplement til vores andre e-handelsmærker, lød det fra Inwidos topchef, Håkan Jeppsson, i selskabsmeddelelsen i forbindelse med salget, der faldt på plads tilbage i 2017.

Bedst & Billigst en koncern med fire mærker, 100 ansatte og en årlig omsætning på over 100 mio. kr. I dag er Benny Kaslund ikke længere en del af virksomheden.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094