23948sdkhjf

Danske designmøbler skal pryde hel lufthavn

Gæster i Aarhus Lufthavn kan se frem til at sidde i Hay-møbler, når de besøger lufthavnen. Aftalen med møbelfirmaet er netop kommet på plads, bekræfter lufthavnsdirektør Peer H. Kristensen til jyllands-posten.dk.

Han siger til avisen, at de ikke har kendskab til, at en designvirksomhed har indrettet en hel lufthavn noget andet sted i verden, og det er da heller ikke lykkedes for undertegnede journalist at finde et tilsvarende projekt.

- Vi er lidt inspireret af den måde, man laver hoteller på. Hay har været rigtig god til at lave f.eks. Comwell-hotellerne, og det koncept laver vi en transformation på, så man får en hoteloplevelse i lufthavnen, siger lufthavnsdirektør Peer H. Kristensen til jyllands-posten.dk.

Ikke forbeholdt lounge-områder
Det bliver altså både møblering og udsmykning, som det danske designfirma skal stå for, og der bliver ikke tale om, at det kun er i aflukkede lounge-områder. I hele lufthavnen bliver det muligt at slænge sig i designmøbler.

Valget på at fylde hele lufthavnen med dyre møbler kommer som led i en stor transformation af lufthavnen. Aarhus Airport har en målsætning om at tredoble passagertallet på fem år, og det er blandt andet derfor, at de vil give gæsterne en mere eksklusiv oplevelse.

Derudover er de ved at undersøge muligheden for at få bygget et hotel, så der kan laves ca. 40 værelser oven på terminalen.

Mangel på hoteller i området
Det har flere årsager. Det handler både om at få muligheden for at tilbyde overnatning til folk, der har lange skift eller folk, der har lyst til en pause, før de rejser videre.

Men derudover er der, ifølge lufthavnsdirektøren, mangel på hoteller på Djursland, hvor lufthavnen ligger, og lufthavnen ønsker at være med til at dække overnatningsbehovet for turister i området.

Der vil som led i ombygningen også åbne en gin-bar, maden får et løft, og så vil der komme et forretningskoncept til børn, som endnu ikke er forhandlet på plads.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11