23948sdkhjf

Jacob Jensen-arving stortrives i egen virksomhed

Sidste år trådte Timothy Jacob Jensen ud af bestyrelsen og af som direktør i Jacob Jensen Design efter uoverensstemmelser med bestyrelsesformand Lars Kolind. Han blev derefter fyret og han valgte at sælge sin aktieandel. Og den beslutning er han glad for.

- Det var det rigtige at gøre. Jeg er lettet over at slippe af med en så kompleks og omkostningstung virksomhedsorganisering, siger Timothy Jacob Jensen.

I dag går det godt for designer Timothy Jacob Jensens selskaber, og han kunne med både designvirksomhed og ejendomsselskaber komme ud af 2018 med en formueforøgelse på 11 mio. kr. og et resultat på 700.00 kr. på bundlinjen.

Søsætter ny forretningsmodel
Men det er ikke kun resultaterne, der er gode.

- Det er fantastisk at have tid nok til at planlægge og bygge systematisk. Jeg har udviklet en fornuftig forretningsmodel, som jeg ikke har set før i den kreative branche, som bliver søsat nu, siger Timothy Jacob Jensen og fortsætter:

- Jeg har ikke haft det så godt i et årti, som jeg har det nu. 

Ikonisk tegnestue
Designeren har valgt at købe den tegnestue ved Limfjorden, der var Jacob Jensen Designs hovedsæde fra 1966 til 2018. Denne ikoniske bygning har fået en make-over og er nu kontor for Timothy Jacob Jensen Studios.

Den nye virksomhed arbejder både inden for arkitektur, design, interiør, fashion, grafisk design og branding. Timothy Jacob Jensen nyder godt af sit internationale netværk og sin etablering som anerkendt designer og oplever, at kunderne kommer til ham.

- Nu handler det om fremtiden ikke om fortiden, lyder det afslutningsvis fra Timothy Jacob Jensen.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079