23948sdkhjf

Danmarks største møbeldesign-outlet vender tilbage

Der bliver for tredje gang afholdt stort designeroutlet for møbler, belysning og boliginteriør i Tap1 i København. Furniture & Light Outlet afholdes den 15. og 16. juni, og der er tale om Danmarks største med indtil videre 25 navne som WeDoWood, Norr11 og Frama.

Der vil være navne, der er gengangere fra sidste år, men som noget nyt har Fritz Hansen sluttet sig til med en stand på 150 kvadratmeter.

 - Vi har skabt Furniture & Light Outlet for at danske designvirksomheder har et sted, hvor de på en ordentlig måde har mulighed for at sælge overskudsvarer til en skarp pris. Derudover er der også et miljømæssigt perspektiv i, at varerne sælges i stedet for, at de f.eks. destrueres, lyder det fra initiativtager Mads Saabye, der er partner i AndLight.  

På outlettet vil det være muligt at købe 2. sortering, reklamationsvarer og varer, der har mindre fejl samt varer, der har været brugt til udlån.

Men det vil også være muligt at finde varer uden fejl, som er helt nye, da der også sælges produkter, der bare står og fylder på lagrene rundt omkring.

Mads Saabye siger, at der har været stor efterspørgsel både fra designvirksomhederne til at få afsat varer og fra forbrugerne, der gerne vil købe produkter til favorable priser.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094