23948sdkhjf

Taasinge Elementer køber montagefirma

Ny gren i forretningen skal holde priserne på træbyggeri nede

Montagevirksomheden T-Byg Aps i Hjørring bliver den 1. juli overtaget af Taasinge Elementer. Det oplyser den store producent af præfabrikerede byggeelementer i en pressemeddelelse. 

Taasinge Elementer køber alle aktiviteterne i T-Byg, der vil blive videreført i uændret form i det nye selskab, TE-Montage A/S. 

T-Byg er et landsdækkende tømrerfirma med omkring 20 medarbejdere, der har specialiseret sig i montage af præfabrikerede byggeelementer. Den tidligere ejer, Torben Eriksen, fortsætter som direktør for det nye selskab. 

 Taasinge Elementer begrunder købet med, at firmaet fremover ønsker at kunne tilbyde kunderne "one-stop-shopping"-løsninger, hvor montagen af byggeelementerne er en del af den samlede løsning.

- Med overtagelsen bidrager vi også til at sikre, at træbyggeriet samlet set kan forblive konkurrencedygtigt rent prismæssigt i sammenligning med andre byggeformer. Den nuværende høje aktivitet på markedet bevirker nemlig, at priserne på montagen nogle gange bliver presset lidt for højt op, og den udvikling kan være en trussel for træbyggeriets samlede konkurrenceevne, siger administrerende direktør Martin Tholstrup, Taasinge Elementer, i pressemeddelelsen.

Fakta: Taasinge Elementer

Taasinge Elementer beskæftiger i dag omkring 180 medarbejdere på tre danske produktionsenheder, Tåsinge ved Svendborg, Hampen i Midtjylland og Ugilt i Nordjylland, samt på fabrikken i Letland. Herudover ejer Taasinge Elementer Nordic Build og er hovedaktionær i den norske virksomhed RVT, der fremstiller præfabrikerede facadeelementer af træ.

Selskabet indgår i den store børsnoterede nordiske koncern, Nordic Waterproofing, en førende aktører på markedet for bygningsbeklædning og -tætning i Nordeuropa. Koncernen omfatter brands og varemærker som Phønix Tag Materialer, Mataki, Trebolit, Kerabit, Nortett, Seal Eco og SPT Painting.

 

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079