23948sdkhjf

Wendelbo har succes med vietnamesisk fabrik

A&W Fine Furniture i Ho Chi Minh City oplever kraftig vækst. Derfor er man nu klar til at udvide produktionen på fabrikken.
Wendelbo Møbel Design etablerede sin fabrik i Vietnam i 2007, og siden da er der sket meget.

A&W Fine Furniture kører i dag som et selvstændigt selskab med 40 ansatte – et tal der til stadighed vokser.

- Vi er i kraftig vækst og forventer at skulle udvide med yderligere ca. 1.500 kvadratmeter i løbet af de næste seks-otte måneder oveni de 1.400 kvadratmeter, vi har i dag. Derudover skal der gerne ansættes i omegnen af 15-25 arbejdere i løbet af det næste år, fortæller administrerende direktør for A&W, Christian da Silva Wendelbo.

Messer gav nye ordrer
Den flotte vækst for øjeblikket skyldes blandt andet deltagelsen i et par succesfulde messer tidligere på året; IFFS i Singapore, VIFA i Vietnam og Stockholm Furniture Fair i Sverige.

- Det har resulteret i nye kunder samt containerordrer fra blandt andet Sri Lanka, Filippinerne, Japan, Singapore, Sydkorea, Østtimor, Australien samt i Europa, hvor ordrerne varetages af Wendelbo, siger Christian da Silva Wendelbo, og tilføjer:

- Det er bestemt tilfredsstillende i disse krisetider. I forvejen har vi solgt til Europa, Vietnam, Cambodia, Australien, New Zealand, Taiwan mm.

Kun få producenter i Vietnam
A&W varetager Wendelbo’s produktion samt arbejder på at opbygge markeder udenfor Europa. Virksomhedens succes skyldes blandt andet, at man har specialiseret sig i højkvalitets design-polstermøbler til fair priser.

- I Vietnam er der et hav af producenter af udendørsmøbler samt træmøbler – men producenter af polstermøbler kan tælles på én hånd. Det er blandt årsagerne til, at det er lykkedes os at nå ud til en række spændende vækst- samt nærmarkeder, slutter Christian da Silva Wendelbo.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079