23948sdkhjf

Erfarne kræfter bag køkkenudvidelse

Med en ny konceptbutik i Kolding på 250 kvm, ønsker køkkenkæden Nettoline at styrke sin position i Syd- og Sønderjylland.

Det skriver de i en pressemeddelelse.

Butikken åbner onsdag den 29. maj og er indrettet med ”de nyeste køkken-, bad- og garderobeløsninger”, lyder det fra Nettoline.

- Kolding er et interessant og vigtigt marked for køkkener, og med vores nyudviklede koncept for prisbillige, personlige køkkener kan vi ramme et bredt marked blandt private og erhvervskunder, siger administrerende direktør for Nettoline, Erik Theill Christensen i pressemeddelelsen.

Ifølge virksomheden er de allerede godt kendt i området, da de tidligere har været repræsenteret i Kolding.

Og der er erfarne folk bag roret. Det er de to forhandlere Klaus Olesen og Thomas Sørensen, der kommer til at stå for driften af butikken på Platinvej i Kolding. De har i forvejen Skousen i Kolding, som de fortsat vil drive efter åbningen af Nettoline-butikken.

Køkkenudvidelserne stopper ikke her og kæden er i fuld gang med at finde egnede forhandlere i både jyske og sjællandske byer. 

Nettoline A/S leverede et strålende resultat for 2018 og formåede at skabe en stigning på bundlinjen på 6 mio. kr. i forhold til året før. Nettoline er et datterselskab i TCM Group A/S. 

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.485