23948sdkhjf

Snedkermester valgt til Dansk Byggeris bestyrelse

Manden bag Raaschou Inventarsnedkeri vil være den lokale stemme for både små og store virksomheder i hovedstadsområdet

Ejer af snedkervirksomheden Raaschou i Ballerup, Mads Raaschou, er på Dansk Byggeris årlige repræsentantskabsmøde valgt ind i organisationens hovedbestyrelse.

Han vil være den lokale stemme for både små og store virksomheder i hovedstadsområdet, skriver Dansk Byggeri i en pressemeddelelse.

- Vi har både små og store virksomheder i hovedstadsområdet, og selvom vi deler håndværksfaget, så er udfordringerne for små og store virksomheder ikke nødvendigvis ens. Jeg har prøvet at være en af de helt små virksomheder, og så er vi hen ad vejen vokset lidt, og efterhånden som størrelsen ændrer sig, så ændrer udfordringerne sig også, og det er vigtigt at huske på, når man sidder i hovedbestyrelsen for omkring 5.700 bygge- og anlægsvirksomheder, siger Mads Raaschou, nyvalgt medlem af Dansk Byggeris bestyrelse.

Mads Raaschou varetager i forvejen posten som formand for Dansk Byggeri Hovedstaden, hvor han er i tæt kontakt med både lokale virksomheder, kommuner og skoler.

- Vi skal have endnu flere unge til at vælge en erhvervsuddannelse, ellers kommer vi rent ud sagt til at være på spanden lige om lidt. Det er en af de største opgaver, som byggebranchen står overfor i øjeblikket. Dansk Byggeri arbejder allerede sammen med både skoler og kommuner om netop at få flere unge til at se muligheder i en erhvervsuddannelse. Fx har vi jo her i hovedstadsområdet Byggeboxen, som er en skurvogn, der står på byggepladser i København, og hvor folkeskoler kan komme ud og deltage i forskellige undervisningsforløb, der tager udgangspunkt i bygge- og anlægsbranchen. Den slags skal vi have endnu mere af, og det er noget af det, jeg håber, at jeg som bestyrelsesmedlem kan være med til at sætte i gang, siger Mads Raaschou.

Mads Raaschou er valgt til Dansk Byggeris hovedbestyrelse for en toårig periode.

Dansk Byggeris bestyrelse:

Formand: Adm. direktør Claus Bering, CRH Concrete A/S

Næstformand: Murermester Christian Dahl Pedersen, Murermester J. Ole Pedersen A/S

Adm. direktør Erik Nimb, Botica Entreprise A/S

Senior rådgiver Jette Rohde, Sten & Grus Prøvestenen A/S

Viceadministrerende direktør Lars M. Carlsen, Per Aarsleff A/S

Tømrermester Michael Ancher, E. Anker & Søn A/S

Indehaver Michael R. Lund, Michael Lund A/S

Ejer og daglig leder Morten Knudsen, MP Construction A/S

Koncernchef Morten Lindholt Laursen, CG Group A/S

Senior Vice President Palle Bjerre Rasmussen, NCC Danmark

Direktør Søren Rasmussen, Bo Michelsen A/S

Snedkermester Mads Raaschou, Raaschou Inventarsnedkeri A/S

 

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094