23948sdkhjf

Lancerer første møbelkollektion – vil stadig være relevant om 50 år

Designfirmaet Mazo lancerer sin første kollektion af møbler og belysning. Det sker til 3daysofdesign sidst i maj måned. 

- Det er vigtigt for os, at de designs vi i dag lancerer stadig er relevante om 50 år. Ligeså forudseende og før sin tid, som min farfar var, da han fx tegnede vores WNG Chair, ligeså vigtigt er det, at alle vores designs kan bestå gennem generationer og er anvendelige i fremtiden, siger Magnus Stephensen, stifter af Mazo og samtidig barnebarn af en af deres designere, i en pressemeddelelse. 

Den nye møbel kollektion kan også opleves i Studio X Viaducts nye showroom i Dronningens Tværgade i København. 

Mazo har i dag de eksklusive rettigheder til at relancere møblerne af den talentfulde danske arkitekt og møbelformgiver Magnus Læssøe Stephensen (1903-1984). Han tegnede både huse, designede møbler og brugskunst, og var kendt for sine særlige stil, en varm funktionalisme med rødder i både Bauhaus og japansk kunsthåndværk. 

Designfirmaet samarbejder også med nye designere, hvor filosofien udspringer i BunnStudio, det New York baserede designerpar Marcus Hannibal og Louise Sigvardt. Samt keramikeren Snorre Læssøe Stephensen, der designede til den Kongelige Porcelænsfabrik og senere blev leder af den Danske Designskoles afdeling for keramik. 

Kræfterne bag Mazo har baggrund i designbranchen hos både Gubi, Rosendahl Design Group samt partner Magnus Sangild, tidligere Head of Design hos By Lassen.

 

Læs mere om: Mazo
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079