23948sdkhjf

Gern Glas har igen plus på bundlinjen

Efter et par dårlige år peger pilen nu igen i den rigtige retning for den midtjyske producent af møbelglas.
Hos Gern Glas i Sorring ved Silkeborg har man brugt de sidste par år på at tilpasse virksomheden til de ændrede markedsvilkår, og det kan nu aflæses på bundlinjen.

I det nyligt offentliggjorte 2010-regnskab kan virksomheden således fremvise et plus på knap 0,53 mio. kroner, og det er en fremgang på 1,34 mio. kroner i forhold til 2009

- Det er ikke så meget på omsætningen, vi er gået frem, da det er noget lignende året før. At vi alligevel har formået at forbedre bundlinjen skyldes primært, at vi tjener lidt mere på det vi sælger, og at vi har gennemført en række besparelser i produktionen, forklarer økonomichef Ole E. Mortensen til Midtjyllands Avis.

Med hensyn til 2011 forventer ledelsen fortsat hård priskonkurrence, og det kan gøre det svært at fastholde indtjeningen på 2010-niveau. Gern Glas tror dog på, at der fortsat kan genereres positiv likviditet fra driften.

Gern Glas producerer planglas og spejle til bl.a. møbel-/køkkenbranchen og dele af byggeindustrien. Virksomheden beskæftigede gennemsnitligt 38 medarbejdere i 2010 og rådede ved årets udgang over en egenkapital på knap 13,8 mio. kroner.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079