23948sdkhjf

Skandinavisk Group taber på møbler

Skandinavisk Holding A/S, der ejer kontor-møbelkoncernen Skandinavisk Group, har indtil videre måtte indse et samlet tab på 887 millioner kroner før skat de seneste fem år. Skandinavisk Group er kommet dårligere ud af 2003/04 end forventet.
Skandinavisk Group, der er under afvikling, har bragt store tab til Skandinavisk Holding A/S.

Efter frasalg af danske og udenlandske selskaber i koncernen er der nu kun det tyske datterselskab, Vario, der producerer kontormøbler tilbage.

Ledelsen forsøger nu også at sælge Vario, bekræfter bestyrelsesformand for Skandinavisk Group, direktør Ole T. Krogsgaard, overfor Dagbladet Børsen.

Direktøren lægger i Skandinavisk Group’s regnskab for 2003/04 ikke skjul på, at der har været betydelige problemer i samtlige selskaber i koncernen i Danmark, England, Holland og Tyskland.

- Der vil formentlig ikke være overskud allerede i 2004/05, men meget tyder på en fremtidig tilfredsstillende udvikling, konstaterer direktør Ole T. Krogsgaard overfor Dagbladet Børsen.

Skandinavisk Group er ligesom konkurrenterne ramt af dramatiske fald i salget af kontormøbler i såvel Europa som på verdensplan. Et fald på helt op mod 45-50 procent.

Overordnet set er koncernen kommet dårligere ud af 2003/04 end forventet, selv om resultatet før skat blev et underskud på 180 mio. kr. mod 302 mio. kr. året før, skriver Dagbladet Børsen.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125