23948sdkhjf

FDB Møbler åbner hidtil største butik

FDB Møbler åbner ny butik i Aalborg 3. maj, og den bliver samtidig den største af sin slags i Danmark med sine 430 kvadratmeter.

Her vil man kunne opleve et designunivers fyldt med tidløse klassikere fra Børge Mogensen, Poul M. Volther og Jørgen Bækmark mfl. og ikke mindst alle de nye danske designskud, som FDB Møbler samarbejder med.

- Vi glæder os utrolig meget til at åbne en drøm af en butik i hjertet af Aalborg. At få lov til at fylde hele 430 kvm i Aalborg med vores designhistorie og alle vores spændende nye designsamarbejder har været et stort ønske for os. Vi glæder os rigtig meget til at møde aalborgenserne – både til happeningen og efterfølgende i vores nye butik, fortæller Ole Kiel, der er direktør for FDB Møbler.

For at fejre åbningen bliver i alt 50 designerstole stillet op på Nytorv i Aalborg 27 april, og så er der ellers frit slag med at sidde i de historiske møbler.

Når dagen er slut vil de 50 stole fra FDB Møbler blive doneret til De Frivilliges Hus i Aalborg, som er knudepunkt for frivillige sociale foreninger i byen.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.115