23948sdkhjf

Pressemeddelelse fra Merton

I en pressemeddelelse berettes det, at Merton ændrer navn, logo og flytter i nye lokaler. Disse ændringer træder i kraft pr. 1. januar 2005.
Merton ændrer pr. 01.01.2005 navn fra at hedde Merton Import & Agentur A/S til blot at hedde Merton A/S.

”Navneændringen sker som et led i den innovative udvikling, som firmaet har gennemgået de seneste par år, hvor Merton har specialiseret sig i meget forædlede træbaserede produkter. Og med den meget brede produktportefølje, kan Merton løse stort set alle opgaver inden for sit kerneområde”, udtaler direktør Jørgen Hansen.

I forbindelse med navneændringen, kan Merton også præsentere et nyt logo, samt desuden en ny og langt mere dynamisk hjemmeside.

”Vi vil gerne give vore partnere en god oplevelse, hvad enten de sidder foran Internettet eller har personlig- eller telefonisk kontakt med os. Derfor har det været vigtigt for os at sikre, at besøgende kan finde inspiration og brugbare oplysninger på vores hjemmeside”, siger Jørgen Hansen, og tilføjer, at kursen nu er sat mod nye mål med firmaets ”ansigtsløftning”.

Desuden flytter Merton sit kontor til nyere og større lokaler, centralt beliggende i Silkeborg. Kontoret udgør ca. 450 m², inklusive et stort og nyindrettet showroom.

”Som de første i vores branche, investerede vi i et showroom i 2004. Dette har været en utrolig succes, og det har givet os muligheden for at give vores kunder og partnere et indblik i vores firma – såvel fagligt som personligt, idet man, udover at kunne hilse på vores team af dygtige og engagerede medarbejdere, også kan følge udviklingen indenfor vort sortiment”, beretter Jørgen Hansen, som til januar kan fejre sit jubilæum med 40 år i branchen.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.106