23948sdkhjf

Engelsk storordre på Basix & Futurix

Outline Windows UK skal levere vinduer til et stort bolig- og forretningscenter i Cambridge og har udsigt til endnu en stor leverance.
Efter en periode med stilstand er Outline Vinduer for alvor tilbage på sporet i England. Det engelske datterselskab har netop sikret sig den hidtil største millionordre med leverancer af Basix og Futurix vinduer til det store byggeprojekt Homerton Street i Cambridge.

Det er direktøren for Outline Windows UK, Richard Llewellyns, der har bragt ordren i hus med kompetent assistance fra sin estimator Tracy Dormann, som undervejs i forløbet har dokumenteret stor indsigt og viden omkring store byggerier. Entreprenøren for byggeprojektet er The Highland Group, der bygger for Highland Property Limited.

133 ejerlejligheder

Projektet omfatter byggeri af en hovedbygning i fem etager med ejerlejligheder, fitness-center, kontorer og butikker og en penthouse tårnbygning i 10 etager. Beboelsesdelen af komplekset omfatter 133 ejerligheder, hvoraf de 68 er solgt.
Futurix-elementerne med træ indvendig og aluminium udvendig skal primært anvendes i tårnbygningen, og de er valgt af vedligeholdelsesmæssige grunde. De første elementer skal leveres i Cambridge i februar, og herefter går det slag i slag til de sidste leveres i april/maj.

Mulighed for at få anden fase

- Vi har været igennem en omstrukturering, og det er meget glædeligt, at vi i kølvandet på den har fået ordren på første fase af byggeprojektet i Cambridge. Det betyder nemlig også, at vi har pæne muligheder for også at få leverancen til anden fase af byggeriet, der kommer til at omfatte yderligere 69 ejerlejligheder, siger direktør Carsten Bo Pedersen.

Holder aktiviteten i vintermånederne

Ordren til Cambridge er ekstra glædelig, fordi den kommer og skal produceres og leveres uden for den danske højsæson. Dermed har Outline Vinduer fået bedre mulighed for at fastholde et pænt aktivitetsniveau i vintermånederne.

Kilde: ITH Industri Invest, ITH Nyt Nr. 73, december 2004

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.063