23948sdkhjf

Aarhus-hotel efterlader spor af kæmpe møbelordrer

Et snedkeri måtte melde ordrestop - et andet ser ordren som en af de største til dato

I november kom det frem, at en stor ordre havde tvunget Inventarsnedkeriet i Aarhus til at melde sine kunder ordrestop resten af året – ellers kunne snedkeriet ikke nå i mål med sin leverance på specialinventar til 86 lejligheder til lejlighedshotellet GuestApart.

Men Inventarsnedkeriet er ikke den eneste snedkervirksomhed, der står på den anden ende for at nå i mål med sin ordre til det store hotelprojekt.

Det samme gælder Via Copenhagen på Sydsjælland, der netop har afsluttet en ordre på 86 skriveborde og spiseborde, inventar til hotellets restaurant, serveringsvogne samt øvrige møbler til kontorlokaler i hotellet.

- Det er klart i top tre over de største ordrer, vi har haft. Det har været hektisk, men kun på den gode måde, siger ejer og administrerende direktør Troels Michelsen, der dog ikke vil ud med, hvor stor en del af virksomhedens omsætning, som ordren udgør.

Han understreger, at ordren til GuestApart er en vigtig brik for at styrke Via Copenhagen på kontraktmarkedet.

En særlig ordre
Selvom ordren til GuestApart fylder godt op i ordrebogen hos Via Copenhagen, er der dog stadig et stykke vej til virksomhedens største ordre til dato.

Via Copenhagen er nemlig snedkeriet bag alle de loungeborde, som der gennem tiden er blevet brugt i Pandora-forretninger overalt i verden.

Alligevel er ordren til Aarhus-hotellet noget særligt:

Modsat Pandora-ordren er møblerne til GuestApart nemlig produceret under stort tidspres, eftersom Via Copenhagen kun har haft to-tre måneder til at få møblerne i hus.

- Men det har ikke belastet os over evne. Vi har bare haft ekstra travlt, siger Troels Michelsen.

Han fremhæver, at også hele møblernes tilblivelse har gjort Aarhus-ordren til noget særligt.

Via Copenhagen har samarbejdet med arkitekten om de specialdesignede møbler helt fra den spæde ide til slutproduktet, og det har givet mulighed for at byde ind med kreative input hele vejen igennem forløbet.

- Det synes jeg virkelig har været spændende. På den måde har vi lettere kunne kombinere god produktion og godt design. Det er på den måde, de fedeste produkter opstår, siger snedkeri-ejeren, der håber også fremover at kunne styrke sig som leverandør af skræddersyede møbler til store projekter.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078