23948sdkhjf

Nobia Danmark tilfredsstillende ud af 2010

Det blev til et plus på 11 mio. kroner i det forgangne regnskabsår for selskabet bag de danske Nobia-aktiviteter, der bl.a. tæller HTH og Invita.
Selskaberne bag HTH og Invita – Nobia Denmark A/S og Invita Køkkener A/S – fusionerede pr. 1. januar 2010 med Nobia Denmark som det fortsættende selskab.

Den nye konstruktion har netop offentliggjort sit første årsregnskab, der viser et plus på 11 mio. ud af en samlet omsætning på 1,618 mia. kroner.

Ifølge regnskabets tilrettede sammenligningstal svarer det til en fremgang på ca. 85 mio. kroner, og ledelsen betegner da også resultatet som tilfredsstillende:

- Årets resultat er væsentligt påvirket af omkostninger til nedlukning af udvalgte butikker, som ikke har været profitable i det nuværende økonomiske marked. Under hensyntagen til disse omkostninger anses årets resultat for tilfredsstillende, skriver Nobia Denmark-ledelsen i sin beretning.

Udover HTH- og Invita-produkterne, der fremstilles i Ølgod, råder Nobia Denmark over Uno Form-fabrikken i Farsø samt bordpladefabrikken Implast i Bjerringbro. Salget sker hovedsageligt gennem specialbutikker i Norden, og det er ledelsens forventning, at aktivitetsniveauet i 2011 vil være på niveau med 2010.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094