23948sdkhjf

Atomfysiker vil genopfinde designmøbler til lave priser

Tirsdag åbner en ny onlinebutik med nyudviklede designmøbler til overkommelige priser.

Butikken får navnet Takt, og selvom konceptet kan lyde en smule opsigtsvækkende i sig selv, vil endnu flere spærre øjnene op over, at manden bag Takt er uddannet atomfysiker med en ph.d. i kvantefysik fra DTU.

Det er nemlig atomfysikeren Henrik Taudorf Lorensen, der står bag den nye forretning, som skal sælge danske designmøbler i høj kvalitet til lave priser. Det skriver Børsen.

- Jeg har i det meste af mine arbejdsår arbejdet ud fra en demokratiseringstankegang. Jeg vil gerne bidrage til, at god kvalitet, om det så er højtalere eller møbler, skal være til at komme til for penge for almindelige mennesker, siger Henrik Taudorf Lorensen til avisen.

Henrik Taudorf Lorensen har arbejdet på forretningen det seneste halvandet år, men nu står den klar til at se dagens lys.

Foreløbig sker det med tre nye træstole designet af en finsk, engelsk og dansk designer til en pris på mellem 1400 og 1900 kr. stol.

Bag forretningen står også et team af designere fra B&O, Arkitektskolen og Kunstakademiet samt eksperter i onlineforretning.

Foruden sin uddannelse som atomfysiker har Henrik Taudof Lorensen også brugt en del af sit arbejdsliv hos B&O og Lego, hvor han har bidraget med sine evner som strateg.

Læs mere om: Takt
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078