23948sdkhjf

Skum-producent præsterer tocifret millionoverskud

Et tilfredsstillende resultat. Sådan lyder meldingen fra ledelsen i Bramming Plast-Industri, der netop har præsenteret 11,1 millioner i overskud efter skat for regnskabsåret 2018. Desuden er omsætning steget med otte procent sammenlignet med året før.

Det oplyser virksomheden i en pressemeddelelse.

- Vi har haft fuld fokus på lønsomheden, hvilket i nogen omfang har reduceret den aggressive vækst til et mere kontrolleret niveau, siger administrerende direktør Jesper Brix og fortsætter:

- Vi har fortsat investeret i både maskiner, robotteknologi og produktoptimeringer. Men det har i større grad også været vigtigt for os selv at kunne følge med og være i takt med kundernes efterspørgsler og – ikke mindst – forventninger. Derfor har vi også sat yderligere fokus på kvalitets- og procesoptimeringer og generelle effektiviseringer på flere centrale områder i organisationen,

Virksomheden laver PUR-skum til blandt andet møbelindustrien og isoleringsprodukter til byggerier.

- I forhold til produktmix og -optimeringer arbejder vi fortsat med yderligere skærpning af vores egenproducerede varemærker, hvor vi bl.a. har videreudviklet på fremtidens isoleringsmaterialer og næste generation af lyddæmpende skum til forbedring af arbejdsmiljøer og institutioner, siger direktøren.

BPI har cirka 500 ansatte.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078