23948sdkhjf

MMV konferencen 2005 om globalisering

Globaliseringen er ikke et valg, men et vilkår. Et vilkår, der byder på mange udfordringer, men også på mange muligheder. DI inviterer mindre og mellemstore virksomheder til dialog om de globale udfordringer og muligheder på MMV konferencen 2005 den 27. januar 2005.
Globaliseringens betydning, den hastige udvikling på det globale marked og ændrede vilkår for virksomheder overalt i verden - er kommet på dagsordenen.

Er man som virksomhed aktør på det globale marked, stiller det store krav til bl.a. omstillingsparathed, uddannelse af medarbejdere og effektivisering af produktionen. Det betyder, at det er afgørende for alle virksomheder, at de er med på vognen og har sikret sig en billet inden det sidste tog er kørt!

Globaliseringen er ikke et valg, men et vilkår. Et vilkår for at drive forretning - både lokalt og globalt. Et vilkår, der byder på mange udfordringer, men også på mange muligheder.

DI inviterer dig til dialog om de globale udfordringer og muligheder. Sammen med politikere og virksomhedsledere fra andre mindre og mellemstore virksomheder (MMV'er) har du mulighed for en åben dialog om fremtidens muligheder. Lær af andres erfaringer, bidrag med dine egne - og giv politikerne klar besked.

Læs mere om arrangementet hos Dansk Industri samt mulighed for tilmelding

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078