23948sdkhjf

Det Sker: DesignDating i Kolding

Der står erhvervsdating på programmet den 28. juni i Kolding. Det sker, når interesserede virksomheder får mulighed for at møde de nye dimittender fra Designskolen Kolding.
Igen i år sender Designskolen Kolding et nyt kuld designere ud på arbejdsmarkedet, og traditionen tro vil skolen gerne præsentere sine dimittender for erhvervslivet.

Det sker tirsdag den 28. juni, hvor virksomheder inviteres til Designskolen for at møde de nyudsprungne kandidater til en snak om deres interesser, cv og kompetencer.

Samtidig vil skolens ledelse benytte lejligheden til at fortælle om øvrige samarbejdsmuligheder; herunder praktik, virksomhedssamarbejde, efteruddannelse og designfagligt udviklingsarbejde.

- Vi er ikke mindst stolte af at kunne fortælle om Design2innovate, et regionalt designprojekt, der skal understøtte små og mellemstore virksomheders anvendelse af design. Projektet støttes bl.a. af Lego, Dong Energy, Design City Vest i Kolding, Syddansk Vækstforum og EU, siger rektor Elsebeth Gerner Nielsen.

Læs mere på www.designskolenkolding.dk/designdating2011
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093