23948sdkhjf

Efter endnu en rekord: Frandsen forventer fortsat vækst

Frandsen Group kunne i sidste uge præsentere et årsregnskab, der for ottende år i træk bød på fremgang, og koncernen bag blandt andet Verpan har ingen forventning om at skrue ned for tempoet. Det skriver Finans.

Med vækst i alle sine tre divisioner ser Frandsen gode muligheder for fortsat at vokse, og det er ikke kun belysningen, der har sørget for et godt 2018 hos lampe- og designvirksomheden.

- Noget af det, der virkelig har givet noget i årets løb, er faktisk indretning og renovering af venteområder i lufthavne. En af vores specielle produkter, kløversofaen, har været en af de store succeser, siger adm. direktør, stifter og majoritetsejer Benny Frandsen.

Af årsregnskabets ledelsesberetning fremgik det, at Frandsen Group forventer et endnu bedre resultat for 2019, og Benny Frandsen uddyber.

- Jeg har endnu større forventninger til 2019. Det skyldes, at vi har investeret temmelig meget igennem 2018 blandt andet i en udvidelse af fabrikken med nye showroom og ansættelsen af flere sælgere, siger Benny Frandsen.

Han ønsker dog ikke at sætte tal på sine forventninger.

- Men vi er nu på et niveau, hvor hele vore sourcing, logistik, it-setup og produktion er gearet til vækst, så der, hvor vi vil satse, er på salgsfolk og ansættelsen af egne sælgere i forskellige lande, slår han fast.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11